Over mij

Mijn foto

Juwelen, papiersnijden, mandala's tekenen

vrijdag 27 december 2013

CAL 2014

De laatste tijd liggen de kralen stil. Buiten hier en daar een paar oorbellen komt er niet veel van in huis. Ik heb echter wel een nieuwe verslaving opgelopen, nl. haken en breien.
En aangezien er bij mij een hoekje af is, heb ik besloten om meteen mee te doen aan een groots project, nl. de crochet-along 2014, kortweg CAL2014.
Bijna een jaar lang wordt er wekelijks een deeltje patroon vrijgegeven, en kan je weer een stukje verder met je deken. Dit zou het eindresultaat moeten worden:Zelf ga ik wel voor donkerdere kleuren, van zodra ik ze ontvangen heb, zal ik hier een fotootje posten.
Als beginnend haakster hoop ik maar dat ik dit project tot een goed einde ga kunnen brengen, want het is meteen wel heel groots. Maar ik heb er zin in!
3 januari gaat de CAL van start!


2 opmerkingen:

 1. Ik heb me vandaag ook aangemeld! Eigenlijk dankzij jou!
  Ik ken dit deken al lang, vermits ik de blog van little woollie al jaren volg.
  Het stond al een hele tijd om mijn to-do lijstje. Maar ik heb zoveel half afgewerkte haakprojecten liggen, dus ik kwam er niet aan.
  Dit is nu de ideale gelegenheid!
  En als ik wekelijks ook enkele rijen haak aan het deken voor mijn neefje, raken ze beide af...
  Ik heb wel enkele CAL 2014-weken in te halen, maar dat zal geen probleem zijn.
  Ik ben nu mijn kleurtjes aan't kiezen. Het is een beetje zoeken, omdat ik dit gewoon uit mijn voorraad doe, en niet van plan ben om nieuwe wol (acryl eigenlijk) te gaan kopen. Voordeel daarvan is dan weer wel dat ze mooi gaat passen bij de 2 andere gehaakte dekens die hier in de woonkamer liggen!
  Ik kijk er naar uit!
  Groetjes, Liz (of Elliz...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Liz,
  Super dat je ook mee doet! Als ervaren haakster kan je de voorbije weken echt nog probleemloos inhalen hoor! Zelfs als beginnend haakster ben ik tot nu toe op 1 avond rond met de opdracht van de week. Ideaal ook lijkt me om voorraad weg te werken.
  Ben benieuwd naar het resultaat van je deken!
  Groetjes, Katrien

  BeantwoordenVerwijderen