Over mij

Mijn foto

Juwelen, papiersnijden, mandala's tekenen

zondag 11 mei 2014

CAL 2014 - Week 16-17-18-19

Al een maand geleden was het dat ik mijn CAL-deken nog eens bovengehaald had, maar nu vond ik het toch echt wel tijd voor een inhaalmanoeuvre.
Daarom legde ik de deken voor mijn metekindje (nu +/- 87 cm, dus zo goed als op de helft) even aan de kant en zette ik me gisteren en vandaag aan mijn CAL-deken. Paar keer moeten uithalen omdat ik te diep had ingestoken, maar het is toch gelukt. Ook nu weer heb ik voor en na de bolletjes een rij vasten gehaakt. Mijn deken golft en bobbelt wel een beetje, hopelijk komt dat goed door ze op het einde te blokken. Ik moet me ook dringend eens zetten aan draadjes wegwerken, want dat schuif ik angstvallig voor me uit.
De CAL-deken is nu 53 cm lang en volgens de organisatoren zijn we al net over de helft. Ik zal dus achteraf nog heel wat moeten bij haken. Maar die tips kwamen op het einde, dus ik blijf maar geduldig het patroon volgen.


Van mijn hitchin' a ride-sjaal is ook ongeveer een derde af, die is gebombardeerd tot treinproject, dus erg snel gaat het niet vooruit. Hier een teaserke:
Geen opmerkingen:

Een reactie posten